Erik Gulik

Coach, Trainer: Ik maak graag zichtbaar hoe jouw verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden zijn. Dit biedt je een unieke bron van inspiratie en mogelijkheden.

Van jongs af aan was ik altijd al aan het observeren. Ik zocht naar de betekenis van woorden en beweging, om anderen beter te begrijpen. Met veel voldoening zet ik deze zoektocht al geruime tijd professioneel in.

Ik ben nieuwsgierig om erachter te komen waar jouw vraag daadwerkelijk over gaat en waar deze door ontstaan is. Dit doe ik door simpele maar doeltreffende vragen te stellen. Meestal zijn dit vragen die je jezelf nog niet eerder hebt gesteld, zodat je nieuwe dingen leert en je je vraag vanuit een ander perspectief kunt zien.

Ik vind dat ik mijn werk goed heb gedaan wanneer jij je vraag weet ‘thuis te brengen’ en zicht hebt gekregen op hoe je jouw volgende stap kunt zetten in je ontwikkeling als professional.

Je treft in mij een coach die met je wil verbinden. Ik vind dat het ‘echt ergens over moet gaan’. En daarbinnen is er alle ruimte voor humor, steun en eerlijkheid.

Ik help je graag in je professionele ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en in het algemeen om je effectiviteit, impact en vermogen tot betekenisvol contact te vergroten.

Je ontwikkelt je bij mij op identiteitsniveau, zowel persoonlijk als professioneel. Dat betekent dat ik je geen trucjes aanleer maar dat je vanuit je eigen persoonlijkheid tot meer in staat bent dan nu