Erik Bruinsma

Coach en trainer
Als coach werk ik graag aan persoonlijke effectiviteit. Daarbij onderzoek ik: Wat is je vraag? Waar wil je naar toe? En welke belemmeringen kom je hierbij tegen?

Wat ik vooral belangrijk vind, is het hebben van eigen autonomie en deze kunnen inzetten. Daarbij daag ik uit om eigen keuzes te maken en te gaan doen wat je het allerliefste doet.

Mensen die me goed kennen, vinden dat ik makkelijk contact leg zeer persoonlijke gesprekken voer. Ook als trainer voor onder andere leiderschaps- en cultuurprogramma’s breng ik groepen in beweging. Hierbij luister ik goed en ben ik open en nieuwsgierig in de gesprekken.

Met mijn HR-achtergrond ben ik gewend om op verschillende niveaus binnen organisaties te werken. Als coach en trainer werk ik graag systemisch, zoals centraal staat in de Phoenix-opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd. Het is een adequate manier om inzicht te krijgen in jouw plek in een systeem of groep en hoe je je hierin verhoudt tot anderen. Zo krijg je inzicht in jouw gedrag en waar het je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Samen met Jacqueline geef ik familieopstellingendagen. We werken met kleine groepen, zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.