Albert Dolmans

Coach, Executive Coach, Relatietherapeut en ‘Brainspotting”- therapeut die je helpt je verlangen te creëren.

Mijn missie:
Ik geloof dat echt geluk wordt ervaren als mensen naar hun verlangen gaan leven en hun kwaliteiten benutten. Als ze zich gaan richten op wat hun leven betekenis geeft. Als ze gaan beseffen hoe groots ze zijn en dat hun ervaringen in hun verleden geen belemmering hoeven te zijn in het behalen van geluk en de beoogde prestaties in het heden.
Ik geloof dat leiders succesvol zijn als ze zichzelf goed kennen, als ze zich bewust zijn van het schijnbaar onzichtbare wat er speelt in de organisatie. Als ze daarover in gesprek gaan en de benodigde actie ondernemen.

Zelf heb ik meer dan 30 jaar ervaring als bestuurder, directeur, leidinggevende binnen de overheid, ouderenzorg en (commerciële-) dienstverlening waarbij ik leiding heb gegeven aan vele succesvolle organisatie-ontwikkelingstrajecten en cultuurtransformatie-trajecten. Mijn passie nu is nu om met coachen, relatietherapie en Brainspotting, cliënten te begeleiden in wat hun verder helpt in hun transformatieproces naar een leven zoals ze dat zelf voor ogen hebben.

Als coach en executive coach begeleid ik je met effectieve technieken en oefeningen als je weer krachtig, betekenisvol en gelukkig in het leven wilt staan én als jij als leider jouw prestaties wilt vergroten.

Ik ben de relatietherapeut voor jullie als je je liefdesrelatie een boost wilt geven. Als je een betere verbinding wilt met anderen, na een scheiding een partnerrelatie wilt aangaan die wel slaagt en als je jullie ouderschapsrelatie optimaal vorm willen geven.

Brainspotting (voortkomend uit de EMDR) is iets voor jou als blokkades en trauma jouw welzijn en prestaties in de weg zitten. Met deze zachte techniek herstelt het lichaam en brein zichzelf.