buro Jaq

Mijn naam is Jacqueline Marijnen. Mijn voorkeur gaat uit naar werkgebieden waarbij mens en organisatie centraal staan. Een organisatie gaat pas leven als mensen niet alleen betrokken zijn of worden bij hun eigen werkgebied, maar vooral ook betrokken worden bij de ambities van een organisatie. Mijn speciale aandacht gaat daarom naar het in verbinding brengen van mens en organisatie.

Mensen zijn mijn passie; mijn talenten liggen vooral op het vlak van mensen in beweging krijgen, inzichten creëren in hun mogelijkheden, ze oplossingsgericht leren denken en hun effectiviteit vergroten. De sleutel tot het meer genieten van het leven krijg je door belemmerende overtuigingen op te sporen. Wanneer je die aanpakt, ontstaat als vanzelf meer levensplezier.

In mijn werk maak ik gebruik van de kennis en vooral ervaring uit eerdere functies. Mijn loopbaan begon ik als docent dans en theater, vervolgens werkte ik als maatschappelijk werker bij een gemeente en tenslotte als personeelsmanager bij diverse organisaties. Creativiteit, omgaan met belemmerende patronen en overtuigingen en het begeleiden van mensen bij hun ontwikkeling blijken nog iedere dag waardevolle ervaringen voor mijn werk als coach. In 2012 startte ik Buro Jacq. Onder de naam ‘Buro Jacq’ werk ik voor diverse opdrachtgevers, vooral in het onderwijs en bij gemeenten.

In het onderwijs begeleid ik directies, management en medewerkers op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doe ik samen met een aantal samenwerkingspartners. Deze zijn ieder vanuit hun eigen expertise en (onderwijs)achtergrond van betekenis en aanvullend op mijn werk. Zo kan ik samenwerken aan het totale pakket van organisatie en personeel, op zowel rationeel als emotioneel vlak.

buro Jaq

Quote

“In het ontdekken vind je je weg.”