buro Jaq

Wat zeggen samenwerkingspartners over Buro Jacq:

Linda Weijers, Mens en organisatie, Haarlem
"Jacqueline is concreet en direct. Ze geeft duidelijk aan wat ze van een situatie vindt, wat er mist en wat ze merkt waar niet over wordt gepraat of nagedacht. Op een praktische manier maakt ze de problemen inzichtelijk en zet ze mensen aan het denken over wat zij zelf kunnen doen om iets op te lossen. In het contact laat ze zich raken en mensen laten haar makkelijk dichtbij te komen.
Dat gebeurt in onze samenwerking ook. Het is soms zoeken om op één lijn te komen, maar dat heeft altijd waarde. We wisselen onze blik op situaties en mensen uit. Daarmee verrijken we elkaar en onze klanten.
Mijn kracht is aanvullend: ik ben bedachtzaam en kijk naar de structuur en de patronen die ik zie in gedrag van mensen. Ik kan de kern zien en benoemen. Als het nodig is confronteer ik en leg de vinger op de zere plek, hoe pijnlijk soms ook. Daarnaast creëren we samen verbinding tussen mens en organisatie door laag voor laag mee te nemen in onze aanpak. Zo wordt het totaal zichtbaar!
Onze overeenkomst is dat we allebei met hart en ziel ons werk doen en altijd uitgaan van goede intenties."

Frank van Kempen, arbeidsdeskundige
" Als arbeidsdeskundige ben ik werkzaam op het gebied van advies en preventie in het kader van verzuim. Uit de praktijk weet ik dat een (dreigende) uitval niet zozeer met medische oorzaken te maken heeft, maar meer met in de persoon gelegen factoren. Daarom vind ik het zo belangrijk om niet alleen via de medische weg te zoeken naar oplossingen, maar samen te werken met een bedrijfsarts, P&O-adviseur en coach. In mijn werk, ervaar ik een positieve bijdrage aan mijn dienstverlening door samen te werken met Jacqueline. Zij gaat namelijk met de mensen aan de slag als het gaat om in de persoon gelegen factoren. Jacqueline is in haar werkwijze uiterst professioneel en op een respectabele wijze confronterend. Het voordeel van Jacqueline boven een psycholoog is dat Jacqueline in haar werkwijze o.a. ook de werkomgeving meeneemt en daarover gesprekken aangaat met leidinggevenden. Dit alles om de werknemer weer in zijn kracht te brengen en daarmee optimaal te laten functioneren. "

buro Jaq

Quote

"Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang,
met elkaar samenwerken is succes!"